Eerste jaarlijkse Plantenmarkt!

“Door de bomen het bos niet meer zien”

Dat welbekende spreekwoord is hier bijna letterlijk van toepassing. Wanneer jullie – trouwe klanten allemaal natuurlijk – hier komen winkelen, zien jullie slechts 1/3de van de serre. Achter de winkel is er een nog grotere en die staat vol, erg vol, met waanzinnige hoeveelheden ‘overstock’ planten. “Handig om van de populairste palmen, meest-begeerde Oleanders, de bestverkopende Trachelospermums genoeg voorraad te hebben”, denken jullie misschien. Maar al die boompjes, klimmers, fruitbomen, … moeten natuurlijk ook wel verzorgd worden. Wij moeten het met een paar handen minder rondkrijgen dan Team Guido, en in het winterseizoen doet Dirk het praktisch solo. En dan is een hele serre vol surplus stock verzorgen voor 6 maanden niet haalbaar.

Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor onze klanten, WANT:

In september organiseren we een massale Plantenmarkt, met heel wat plantensoorten aan 25 of zelfs 50%. Houd een oogje op deze pagina, want we zullen zo snel mogelijk onze lijst online zetten met alle planten die we graag een nieuwe thuis willen geven. Het zal vooral gaan om winterharde planten die nog meteen in de tuin kunnen, en voor uw vorstgevoelige aankopen bestaat er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om meteen gebruik te maken van onze overwinteringsdiensten. We bieden ook aanhuislevering indien transport een probleem zou zijn.

Uitkijkend naar volgend lente- en zomerseizoen hebben we trouwens ook al grootse plannen met de ruimte die zal vrijkomen. Dit voorbije jaar was Dirks vuurdoop als bedrijfsvoerder en het was een geweldig jaar, met veel hard werk, onverwachte probleempjes, hilarische kemels & stompzinnige blunders. Om niet nog meer hooi op zijn vork te nemen, heeft Dirk dan ook qua assortiment bijna volledig dat van de vorige uitbater overgenomen. Volgend jaar wil Dirk nieuwe dingen aanbieden, nog meer planten waar hij een passie voor heeft en waarmee hij een innoverend maar persoonlijk accent op de winkel drukt. Geen zorgen: we tornen niet aan het vertrouwde concept van Exotica, we gaan gewoon meer speciale flora introduceren naast de vaste stock.

 

Hierbij de link naar de plantenlijst
https://www.dropbox.com/s/ujs7axx0ska8f33/PlantenmarktKortingLijst.pdf?dl=0