Opendeurdagen 2016

We hadden jullie al eerder een update over de opendeurdagen van volgende maand beloofd, maar zoals jullie je wel kunnen voorstellen, is het hier elke dag van vroeg tot laat hard labeuren geblazen en tijd lijken we altijd te kort te komen, maar gelukkig hebben we er echt wel zin in dus het wordt allemaal met liefde gedaan.

Maar goed, volgende maand opendeurdagen dus! Op zaterdag 9 en zondag 10 april verwachten Quito de Kaketoe en Sorre de Schildpad jullie massaal in Exotica voor een hapje en een drankje. Wij zullen fier staan wezen over wat ons harde werk voor elkaar heeft gekregen en de kans is groot dat we in onze euforie nog een leuke geste doen voor al onze bezoekers.

Wat kunnen jullie voor de rest nog zoal verwachten?
Wel! De éénjarigen staan alvast voor jullie klaar, en het merendeel van onze ‘vaste stock’ zal ook al in de winkel staan, maar daarnaast zijn er ook allerlei interessante nieuwkomers die we maar wat graag aan iedereen willen voorstellen:

• Een nieuwe collectie plumerias, met speciale geuren en kleuren (ja, ze kunnen dus nóg spectaculairder!)

• Nieuwe palmsoorten, waaronder de Arenga Engleri, Archontophoenix, Dypsis, die zowaar geen weerhaken of stekels heeft! Misschien zijn wij daar als vaak lekgeprikte medemensen enthousiaster over dan jullie, maar het blijft de moeite waard om te vemelden.

• We hebben ook verschillende erg leuke nieuwe fruit- en notenbomen staan. Quito is in elk geval al laaiend enthousiast om daar binnenkort de vruchten van te plukken.

• Dit jaar hebben we ook enkele meer exotische fruitsoorten in het assortiment, Advocado, Litchi, mango, pecannoten en noem maar op.

• Last, but not least: de rest van het jaar houden we jullie er liever buiten, maar tijdens de opendeurdagen is ook de grote kweekserre open voor het publiek. Niet te missen evenement dus!

Nog vragen, opmerkingen of gewoon zin om ons een schouderklopje te geven voor al dat harde werk? Aarzel niet om een comment achter te laten.

And now go forth and spread the word: 9 en 10 april is het op de Nijlense Steenweg 268 te doen, begot!