De meeste terrasplanten, kuipplanten en exoten vragen in de winter wat extra aandacht:
Ze vereisen een lichte, koele doch vorstvrije plek en een beperkte watergift. Een niet verwarmde veranda of een vorstwerende serre zijn hiervoor ideaal, maar niet elke plantenliefhebber beschikt over een plantenhotel om zijn potplanten te overwinteren.

Maar niet getreurd! Van 15 oktober tot en met 1 mei helpen wij je planten veilig de winter door!

Wat wij bieden: 
Een verwarmde, lichte serre met een ideale constante temperatuur. Aangepaste watergift en bemesting.lgemene snoei- en onderhoudswerken.Advies voor het zomeronderhoud van uw planten.

Wat wij vragen: 
Voor een standaardoverwintering rekenen we 50€/m²(*). Planten dienen ruim genoeg gestald te worden voor een goede overwintering en kunnen zeker niet op elkaar gepropt worden.

Extra diensten: 
Grondig snoeien, over potten. Overwintering in de warme serre voor planten die nood hebben aan hogere temperaturen. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen!

Transport: 
Wij kunnen de planten ook ophalen en terugbrengen, kilometertarief van 0.825€(*)/gereden km  (Google Maps wordt gebruikt om de route te bepalen).

En dan ook nog:
Aangezien het om levend materiaal gaat, blijft overwintering op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor transportschade.

Zoekt u een veilige plek voor uw Palmen, bananen, Oleanders, brugmansia’s enz…
Onze serres zijn snel en eenvoudig te bereiken via deE313 afrit 20, Herentals-West, Grobbendonk.

Slechts 30 minuten van Hasselt, Antwerpen, Mechelen, Aarschot,Geel en Turnhout.
Minder dan 15 minuten van Nijlen, Berlaar, Herentals,Heist op den Berg, Lier, Duffel, Berlaar, Ranst, Zandhoven, Kasterlee, Grobbendonk,Zoersel.
Heb je verder nog vragen, of wil je een overwintering, winterstalling regelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
(*) prijzen excl 21% btw en min 20€/rit

Bekijk hier onze opname van RTV