Wil je als tuinaannemer je klant iets bieden dat niet in de tuin van zijn buurman staat of vraagt een klant een onmogelijk vindbare plant? Grote exemplaren van exotische soorten, of zeldzame planten. Wil je als plantenzaak je assortiment uitbreiden met enkele exoten? Grappige of bizarre planten of onbekende fruitsoorten.

Als kwekerij gespecialiseerd in winterharde exoten en speciale variëteiten hebben we vaak dingen die op de veiling niet of moeilijk te pakken te krijgen zijn. Of gewoon ronduit onvindbaar. Vaak zijn het soorten die we gekregen of geruild hebben van liefhebbers. Of verkregen via gespecialiseerde veredelaars in binnen en buitenland.

De meeste van onze planten kopen we rechtstreeks aan bij de kwekers, of kweken we zelf, hierdoor kunnen we onze prijzen correct houden voor onze klanten.

Voor tuinaannemers of plantenzaken kunnen we hier hierop nog een korting toekennen, vraag ons ernaar of kom een keer kijken in de vernieuwde winkel.

Niet al onze planten staan op de website, dus vraag ons gerust naar een specifiek item. Zelfs als we iets niet in voorraad hebben, hebben we dankzij onze vele contacten vaak een mogelijkheid om het te pakken te krijgen.