Gazebo’s en Tik bars

Bent u op zoek naar een zithoek die past bij uw exotische tuin of wilt u uw bestaande tuin een exotisch kantje geven, dan is een Gazebo misschien iets voor u. De bamboe palen afgewerkt met touwen en een rieten dak geven onmiddelijk een vakantie gevoel. 

 

De Gazebo’s of Bali Huts zijn gemaakt van stevige bamboe palen die jarenlang zonder problemen buiten kunnen blijven staan. De verbindingen bestaan uit onopvallende stalen bouten zodat de constructie bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het dak bestaat uit verschillende lagen riet die volledig waterdicht zijn.


Er kan gekozen worden uit verschillende afmetingen van 2m x 2m tot 4m x 4m en alles er tussen. Zonder zijpanelen voor extra ruimte of met voor een gezelligere sfeer. Wenst u er liever een lighoek van te maken kan dit ook met een verhoogde bamboe vloer.
(vraag ons naar de modellen beschikbaar op stock)

De montage kan eenvoudig met 2 personen zelf uitgevoerd worden, maar indien gewenst kunnen onze medewerkers dit natuurlijk ook voor u uitvoeren. Ook het transport kunnen we regelen.

Bent u enkel op zoek naar een leuke plek om een zomers drankje te serveren dan hebben we voor u ook enkele Tiki bars beschikbaar met bijhorende stoelen.